Hva gjør jeg om jeg har flere abonnement for et ulikt antall enheter

Hvis du har kjøpt flere abonnementer for et ulikt antall enheter, aktiveres et nytt abonnement automatisk på enheten når ett av abonnementene utløper. Hvis det nye abonnementet støtter færre enheter enn det tidligere aktive abonnementet, kan den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN Secure Connection komme til å bli utilgjengelig på noen av enhetene dine.

Slik velger du enheter du vil bruke den ubegrensede versjonen på:

1. Åpne My Kaspersky i en nettleser.
  2. Gå til delen Lisenser.
  3. Klikk på Enheter i lisenspanelet for Kaspersky VPN Secure Connection.

Du vil da se en liste over enhetene som bruker abonnementet.

4. Velg enheten du vil tillate eller nekte tilgang til den ubegrensede versjonen for.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil tillate tilgang til den ubegrensede versjonen, velger du Ubegrenset versjon i nedtrekksmenyen.
    • Velg Gratisversjon i nedtrekkslisten for å nekte tilgang til den ubegrensede versjonen.

Avhengig hva du velger, vil tilgangen til den ubegrensede versjonen på enheten tillates eller nektes.